Τρόποι Πληρωμής

1) Αντικαταβολή με έξτρα χρέωση 3€ (μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας & μόνο μετρητοίς)

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων ,θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

2) Πληρωμή μέσω Paypal (για πληρωμές εντός και εκτός Ελλάδας)

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. 

Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.  Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας)δεν αποθηκεύεται στο pariselle.gr.

3) Κατάθεση σε τράπεζα

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Εθνική : Αρ. Λογ. 217/603471-34 ( IBAN: GR80 0110 2170 0000 2176 0347 134 ) 
    Όνομα Δικαιούχου: Μαυρομάτη Ελένη


Σαν αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο info@pariselle.gr  για το όνομα της Τράπεζας, τη μέρα και ακριβές ποσό κατάθεσης. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

2) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Σύντομα κοντά σας

 

 

* Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω τρόπους δεν σας βολεύει,  επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.