Τρόποι Πληρωμής

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεθόδους πληρωμής τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας)δεν αποθηκεύεται στο pariselle.gr.

Θα μεταφερθείτε στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας όπου μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

Κάντε κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα.

Εφόσον επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία λογαριασμού μας ώστε να κάνετε κατάθεση.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Αριθμός Λογαριασμού: 217 / 603471-34

IBAN: GR80 0110 2170 0000 2176 0347 134

Όνομα Δικαιούχου: Μαυρομάτη Ελένη

Αιτιολογία κατάθεσης: Σαν αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε αποστέλοντας μέσω e-mail στο info@pariselle.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης, ώστε να εκτελέσουμε ταχύτερα την παραγγελία. Εναλλακτικά, παρακαλούμε ενημερώστε μας με email με το όνομα της Τράπεζας, τη μέρα και το ακριβές ποσό κατάθεσης. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Η παραγγελία σας θα αποσταλλεί μόλις λάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης ή μόλις λάβουμε τα χρήματα στο λογαριασμό μας.

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή στο χώρο σας. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε την απόδειξη και να αποδώσετε το ακριβές αντίτιμο στο courier. Οι επιταγές δεν είναι αποδεκτές.

Καλάθι Αγορών

Facebook Instagram
Sidebar
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?